Eetkamerstoel Castle Grijs Massief Hout - 41683

Je bespaart €34,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 104cm
Breedte 46cm
Diepte 62cm
Zithoogte 49cm
Materiaal 100% Polyester, massief hout
Kleur Grijs, natuur

Omschrijving

Neem plaats en kijk uit naar een nieuw favoriet plekje aan de eettafel! Onze comfortabele stoelen uit de Castle-serie combineren maximaal zitcomfort met een elegant, gezellig design. De hoge rugleuning nodigt uit om er tegenaan te leunen en is tevens voorzien van prachtige decoratieve knopen die doen denken aan het wereldberoemde Chesterfield design. De grijze bekledingsstof en de houten poten geven de stoel daarentegen zijn charmante landhuislook.

De elegante stoelen stralen een zekere lichtheid uit en zijn prachtig te combineren met diverse eettafels. De comfortabel gestoffeerde stoel staat bijzonder mooi op een houten tafel, ook met een licht tafelblad. Omdat het geen armleuningen heeft, kan het onder elke tafel worden geschoven om ruimte te besparen, en als er meer bezoekers voor de deur zijn, kunnen de stoelen dicht bij elkaar worden geplaatst zonder onnodig ruimte te verspillen.

Let op. Dit product is alleen te koop in sets van 2 stuks. De prijs is per stuk. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantservice.