Eetkamerstoel Boutique Grijs - 41703

Je bespaart €26,76
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 83cm
Breedte 53cm
Diepte 57cm
Zitting (BxD) 47cm x 44cm
Rugleuning 39cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), Metaal
Kleur Grijs, goud, bloemmotief

Omschrijving

Ben je op zoek naar stoelen voor je eettafel. Dan ben je bij onze bijzondere Boutique stoelen aan het juiste adres. De gehele rugleuning is bekleed met een hoogwaardige fluwelen hoes in een gebloemd bladdessin. Door de eenvoudige zitbekleding is het patroon van de rugleuning vakkundig geënsceneerd. De zitschaal rust op elegante zwarte poten met gouden voetdoppen die perfect passen bij het opvallende totaalbeeld van de stoel.

Het bladpatroon en de gouden voetdoppen geven deze stoel een echte retro look. Desondanks is de stoel prachtig te combineren met andere eenvoudigere meubels. De stoelen staan ​​bijzonder mooi in je huis als je ze combineert met een paar stijlvol gebruikte gouden woonaccessoires. Deze eetkamerstoel is ook verkrijgbaar in de kleur zwart, geel en turkoois. Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign. 

Let op. Dit product is alleen te koop in sets van 2 stuks. De prijs is per stuk. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantservice.