Modern Bankje Loft 100cm Grijze Fluwelen Bank Met Opbergruimte Gestoffeerd Zwart Metaal - 44328

Je bespaart €34,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 48cm
Breedte 100cm
Diepte 35cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), gepoedercoat metaal
Kleur Grijs, zwart

Omschrijving

Ontdek de tijdloze elegantie van de moderne loft ladekast! Met een breedte van 100 cm en een sfeervolle grijze fluwelen bekleding is dit bankje niet alleen een eyecatcher in je huis, maar ook een praktische opbergruimte. Het zwarte metalen frame geeft je een vleugje industriële verfijning, terwijl de fluweelzachte bekleding een luxueuze en gezellige sfeer creëert.

Deze veelzijdige gestoffeerde bank is niet alleen een stijlvol meubelstuk, maar ook uiterst functioneel. Berg uw dekens, kussens, boeken of andere spullen discreet op onder de zitting en creëer orde in uw woonruimte. De loft borstbank is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Door hun compacte formaat zijn ze ideaal voor woonkamers, slaapkamers, gangen of zelfs kantoren. Verfraai uw huis en optimaliseer de opbergruimte met dit elegante meubelstuk!

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.