Eetkamerbank Blauw Fluweel Met Rugleuningen Pappillon 165cm Zwart Metalen Frame - 44528

Je bespaart €104,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 85cm
Breedte 165cm
Diepte 65cm
Zithoogte 47cm
Zitbreedte 140cm
Zitdiepte 45cm
Hoogte rugleuning 42cm
Hoogte armleuning 19cm
Afstand tussen vloer en armleuning 62cm
Materiaal fluweel (100% polyester), gepoedercoat metaal
Kleur Blauw, zwart

Omschrijving

Uitnodigend middelpunt voor uw eetkamer – de Pappillon bank is een echt hoogtepunt! Hij is bekleed met een duurzame fluwelen stof in Blauw en zorgt voor gezellige uurtjes met familie en vrienden. De hoogwaardig gevoerde zitting is zacht en de armleuningen en rugleuning zijn comfortabel, zodat u na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Leun achterover en geniet van gezellige uren op uw bank!

De gestoffeerde bank Pappillon heeft een tijdloos design. Het zwart metalen frame geeft de bank een moderne uitstraling die bij veel interieurstijlen past. De sierstiksels en de sierstiksels op de achterkant zorgen voor mooie accenten. Onze tip: De Pappillon bank is perfect voor lange avonden met vrienden en familie. Het is een echte eyecatcher en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten. Combineer de bank met een massief houten eettafel voor een gezellig samenzijn!

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.