Je bespaart €128,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal In3 - Betaal in 3 delen Bancontact Paypal Mastercard Klarna achteraf betalen

  • check Gratis verzending vanaf € 50
  • check Binnen 30 dagen te retourneren
  • check Op afspraak bezorgd
  • check 2 jaar volledige garantie

heart

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 150cm
Diepte 40cm
Grote vak 2x 17x96x35cm
Kleine vak 2x 17x47x35cm
Materiaal Eikenfineer, metaal
Kleur Natuurlijk, zwart

Omschrijving

Ons tv-meubel mammut artwork geeft je huis een natuurlijke flair en biedt tegelijkertijd veel opbergruimte! Het tv-meubel maakt indruk met een natuurlijke eikenlook en een geoliede afwerking. Met vier ruime kastvakken biedt het tv-meubel voldoende opbergruimte voor je spullen. Dankzij de aparte deuren blijven ze uit het zicht opgeborgen en ziet je woonkamer er tegelijkertijd heel opgeruimd uit!

Het solide ijzeren frame in zwart zorgt voor stabiliteit en onderstreept de industriële uitstraling van de kast. Bijzonder detail zijn de organisch gevormde boomranden van de deuren, die een kier laten om de kast te openen. Onze interieurtip: combineer het lowboard met een bijpassende salontafel en creëer een samenhangend inrichtingsconcept!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.