Salontafel Finca 80x80cm Massief Mango Hout - 41656

Je bespaart €50,74
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 55cm
Breedte 80cm
Diepte 80cm
Groot dienblad (HxBxD) 7x79x40cm
Klein dienblad (HxBxD) 7x40x40cm
Poten (BxD) 2,5x2,5cm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

Als je houdt van multifunctionaliteit en kleine extra's, dan is onze finca salontafel de juiste keuze. Hij maakt indruk met zijn solide tafelblad van hoogwaardig mangohout, dat rust op een gepoedercoat metalen frame. Maar dat is niet alles! Want het bijzondere hoogtepunt zijn de drie uitneembare dienbladen die op het bord rusten. Dit maakt het voor u bijzonder gemakkelijk om drankjes en snacks voor de tv-avond te serveren.

Het eenvoudige en lineaire ontwerp van de tafel contrasteert mooi met de natuurlijke kenmerken van het premium mangohout. Natuurlijk is het natuurlijke materiaal verzegeld met een vernis zodat je er lang plezier van zult hebben. Verheug u op een knap totaalwerk dat uw woonkamer qua design en functionaliteit naar een hoger niveau tilt.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.