Salontafel 2-delig Fire & Earth 40x40cm Massief Mango Hout - 42184

Je bespaart €35,23
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (HxBxD) 44x40x40cm
Afmeting kleine (HxBxD) 36x35x35cm
Tafelblad 1cm
Poten (BxD) 1x1cm
Materiaal Massief mango hout, leisteenfineer, metaal
Kleur Zwart, antraciet, natuur

Omschrijving

de fire & earth salontafels zijn versierd met verschillende tafelbladen van mangohout en leisteenfineer, die samensmelten met zwart metalen frames. De combinatie van de kenmerkende nerfstructuur van het massieve hout en het rotsachtige gevoel van de plaat in steenlook zorgt voor een harmonisch contrast. De tafelelementen van de set van 2 passen als vuur en aarde in elkaar en vormen een harmonieus totaalbeeld.

Als salontafel in je woonkamer, als praktisch nachtkastje in de slaapkamer of als tafel in de gang - de 2-delige combinatie kan flexibel worden gebruikt. De twee tafels zijn ook apart neer te zetten en verrijken elke leefruimte. Heb je wat meer ruimte nodig, dan schuif je ze eenvoudig in elkaar om ruimte te besparen. Kijk uit naar mooie salontafel die goed passen in elk interieur.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.