Salontafel Organic Living 100x45cm Massief Sheesham Hout - 43073

Je bespaart €80,15
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 47cm
Breedte 100cm
Diepte 60cm
Poten 26cm
Open vak (HxBxD) 15x81x37cm
Materiaal Massief sheesham hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Als je van de natuurlijke look houdt en op zoek bent naar een heel bijzondere plank, dan is onze organic living salontafel echt iets voor jou! Deze tafel van exotisch sheeshamhout schittert in retrodesign. De individuele nerven en opvallende kleurverlopen maken elke tafel echt uniek. Super praktisch: dankzij het geïntegreerde vak biedt de salontafel twee keer zoveel opbergruimte!

De massieve salontafel is de perfecte aanvulling op je bank of fauteuil! De zwart metalen haarspeldpoten zorgen voor een stabiele stand en een extravagante uitstraling. Onze interieurtip: combineer de design bijzettafel met lichtgekleurde meubels en andere sheesham meubelen. Zo pik je de look van de houten tafel perfect op en creëer je een uniform inrichtingsconcept in je huis.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht