Salontafel Mammoet 120x60cm Massief Acacia Hout - 41654

Je bespaart €69,45
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 120cm
Diepte 60cm
Tafelblad dikte 25mm
Tafelpoten (BxD) 6x6cm
Materiaal Massief acacia hout, metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Ontdek onze salontafel van hoogwaardig acaciahout! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een schijf van een enorme boom wordt gecreëerd. Het is alsof je een grote boom doormidden snijdt om de bovenplaat te maken! De massieve X-poten van gezwart metaal vormen een harmonieus contrast en ronden het totaalbeeld af.

De moderne en opvallende vorm van het tafelblad en het X-frame ontmoet de unieke natuurlijke houtnerf en maakt van de imposante salontafel een prachtige eyecatcher. De uitstekende afwerking en het tijdloze design maken deze salontafel zo aantrekkelijk. De moderne en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling laat zich gemakkelijk in uw sfeer integreren en zorgt voor stijlvolle designmomenten in elke woonkamer.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.