Design Massief Bruin Mangohout Eettafel Gatsby 240cm Gouden Rand Ovaal Wit Marmeren Blad - 44084

Je bespaart €279,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 240cm
Diepte 100cm
Materiaal Marmer, mangohout, metaal
Kleur Wit marmer, bruin, goud

Omschrijving

Houdt u van extravagant design en bent u op zoek naar de perfecte eettafel? Dan is onze Gatsby eettafel de perfecte keuze! Het hoogtepunt van de massief houten tafel is ongetwijfeld het elegante witmarmeren blad. De geribbelde voorkant is zowel tactiel als visueel een hoogtepunt. Dankzij het massieve mangohout en het echt marmeren blad heeft de tafel een stabiele standaard. Unieke houtnerven maken de eettafel echt uniek in je huis. Ervaar de extravagante Gatsby eettafel in jouw sfeer!

De goudkleurige metalen tafelpoten vormen een spannend contrast met het massieve, ovale tafelblad. De eettafel met afmetingen van 240x100cm wordt het hart van uw eetkamer en creëert een gezellige sfeer voor gezamenlijke maaltijden en gezellige uurtjes. Onze inrichtingstip: Combineer de grote eettafel met andere meubelstukken in retro design en creëer een sfeervolle sfeer in je eetkamer!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en geven het massief hout zijn bijzondere charme en originaliteit. Deze kenmerken vormen geen reden voor een klacht.