Je bespaart €152,62
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal In3 - Betaal in 3 delen Bancontact Paypal Mastercard Klarna achteraf betalen

  • check Gratis verzending vanaf € 50
  • check Binnen 30 dagen te retourneren
  • check Op afspraak bezorgd
  • check 2 jaar volledige garantie

heart

Specificaties

Hoogte 78cm
Breedte 160cm
Diepte 90cm
Tafelpoten B x D 7 x 7cm
Dikte tafelblad 8cm
Afstand tussen vloer en tafelrand 70cm
Materiaal Grenenhout
Kleur Natuurlijk bruin

Omschrijving

Ervaar de schoonheid en het unieke karakter van de massief houten eettafel Mosaik in uw eethoek! Deze tafel is gemaakt van gerecycled grenenhout en straalt een natuurlijke charme uit en geeft je kamer een warme sfeer. Het sterframe zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar geeft de tafel ook een modern tintje, terwijl de plankenlook in mozaïekdesign elke plek een rustieke flair geeft. De Mosaik eettafel biedt ruimte voor maximaal 6 personen en is daardoor perfect voor gezellige maaltijden met familie en vrienden. Bestel nu en ontdek het zelf!

De robuuste constructie en het hoogwaardige massief hout maken de rustieke eettafel tot een duurzaam meubelstuk waar u jarenlang plezier van zult hebben. Elke tafel is uniek en wordt gekenmerkt door de natuurlijke schoonheid van gerecycled hout. Als eettafel van gerecycled grenenhout maakt de houten Mosaik eettafel een statement in je huis. Door het tijdloze design is het een veelzijdig meubelstuk dat naadloos past in verschillende interieurstijlen. Van rustiek tot modern - deze eettafel past perfect in elke sfeer en wordt het middelpunt van je eethoek. Verrijk je huis met deze tijdloze eettafel!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.