Massieve Kubus Kruk Cube Dobbelsteen 41cm Natuurlijk Mindi Houten Bijzettafel Stapelbaar - 41811

Je bespaart €31,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 41cm
Diepte 41cm
Materiaal Gelakt mindi hout
Kleur Natuurlijk bruin, zwart

Omschrijving

Met deze hoogwaardige zitkubus van Mindi hout haalt u een heel bijzonder sieraad in huis. Het stapelbare meubelstuk scoort niet alleen punten als zitplaats, maar is ook perfect als bijzettafel. Met zijn opvallende nerven en de authentieke kubusogen in zwart, die dankzij hun inkeping ook bijzonder praktisch zijn als glashouder, wordt de Cube het hoogtepunt van je woonruimte.

Of het nu in de woonkamer, hal of zelfs in de kinderkamer is: de speelse designmeubels kunnen in elke kamer worden geplaatst als extravagante zitplaats, als bijzettafel of ter decoratie. De natuurlijkheid en robuustheid van de krukjes versmelten met het sculpturale ontwerp en creëren een natuurlijke sfeer. De Cube meubelstukken weerspiegelen jouw liefde voor de natuur als prachtige kunstobjecten in je kamers.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.