Je bespaart €258,22
Levertijd : januari (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal In3 - Betaal in 3 delen Bancontact Paypal Mastercard Klarna achteraf betalen

  • check Gratis verzending vanaf € 50
  • check Binnen 30 dagen te retourneren
  • check Op afspraak bezorgd
  • check 2 jaar volledige garantie

heart

Specificaties

Hoogte 78cm
Breedte 140cm
Diepte 140cm
Materiaal Veiligheidsglas, hout, verchroomd roestvrij metaal
Kleur Bruin, zilver

Omschrijving

Ervaar tijdloze schoonheid met de ronde eettafel Barracuda. Elk van deze massief houten tafels is uniek, gemaakt van teakhout. De karakteristieke kleuren, nerven en oneffenheden van het hout maken elke tafel tot een individueel kunstwerk van de natuur. Het sterframe van verchroomd roestvrij staal zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar zet ook een modern accent.

De Barracuda eettafel is niet zomaar een meubelstuk, maar het hart van uw eetkamer. De ronde vorm met het glazen blad van veiligheidsglas zorgt voor een gezellige sfeer en nodigt uit tot gezellig tafelen. Of het nu met familie of vrienden is: deze eettafel wordt het middelpunt van uw eetkameroase. De natuurlijke uitstraling van teak brengt warmte en authenticiteit in uw kamers. De combinatie met het roestvrijstalen frame geeft de tafel een eigentijdse elegantie. Haal de natuur in huis met de ronde keukentafel Barracuda en geniet van elk moment aan je nieuwe eettafel!

Houd er rekening mee dat de meegeleverde afstandhouders worden gebruikt om de glasplaat op te bergen en een afstand tussen het glas en het tafelblad te garanderen. Omdat het een natuurproduct betreft, kunnen er ook afwijkingen in de maatvoering optreden; het glasblad en het tafelblad mogen niet gelijk liggen.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is iedere tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Bestaande scheuren worden tijdens het productieproces met verbindingsstukken uit hetzelfde hout verbonden en gestabiliseerd. Daarom kunnen er kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.