Je bespaart €147,23
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal In3 - Betaal in 3 delen Bancontact Paypal Mastercard Klarna achteraf betalen

  • check Gratis verzending vanaf € 50
  • check Binnen 30 dagen te retourneren
  • check Op afspraak bezorgd
  • check 2 jaar volledige garantie

heart

Specificaties

Hoogte 37cm
Breedte 140cm
Diepte 33cm
Laden B x H x D 39,5 x 13 x 24cm
Afmetingen vak B x H x D 44,5 x 14 x 28cm (3x)
Materiaal MDF, acacia, gelakt metaal
Kleur Antraciet, natuurlijk bruin

Omschrijving

Ons massieve tv-bord Oorganic Artwork geeft je huis een natuurlijke flair! Het houten oppervlak overtuigt door zijn natuurlijke nerf en individuele kleurstelling. Met drie open kastvakken, twee gesloten kasten en een ruime lade van hoogwaardig acaciahout biedt het tv-meubel voldoende opbergruimte voor uw keukengerei. Gebruik het moderne tv-meubel met boomrand voor extra opbergruimte in je woonkamer!

Natuurlijk design: met ons hangende tv-lowboard met kabelmanagement haal je een echt uniek stuk in huis! Acaciahout is een van de duurzaamste houtsoorten ter wereld en maakt indruk door zijn unieke nerf en natuurlijke uitstraling. Onze interieurtip: Combineer het tv-lowboard met het bijpassende dressoir of salontafel van acaciahout en creëer een harmonieus inrichtingsconcept!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.