Massief Houten Tafellamp Diamond 65cm Teak Natuurlijk Wit Modern Handgemaakt - 43848

Je bespaart €55,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 63cm
Breedte 45cm
Diepte 45cm
Diameter voet 25cm
Hoogte lampenkap 25cm
Voedingskabel 210cm
Lampenkap B x H x D 45 x 25 x 45 cm
Materiaal Stof (65% Bumwolle, 35% Terylene), teak hout
Kleur Wit, bruin, goud

Omschrijving

Geef je huis een natuurlijke touch met de moderne Diamond tafellamp. Het subtiele design en de heldere, ronde lampenkap passen perfect in elke gezellige sfeer. De DIAMOND tafellamp van massief teakhout is een echt pareltje voor in huis. Modern design dankzij de geometrische houten lampvoet staat centraal bij deze lamp. De lamp is handgemaakt en daardoor werkelijk uniek. Ervaar een natuurlijke sfeer met deze houten tafellamp in modern design!

Of het nu als stijlvol accessoire op de bijzettafel in de woonkamer is of als praktische verlichting op het nachtkastje in de slaapkamer - de teakhouten tafellamp zorgt voor aangenaam licht in elke kamer. De Diamond tafellamp is perfect voor woonkamers, slaapvertrekken en kantoren. Het zorgt voor aangenaam licht om te lezen, werken of ontspannen. Natuur ontmoet functionaliteit: deze tafellamp van hoogwaardig teakhout is meer dan alleen een lichtbron. Het is een decoratief sieraad dat uw kamer een elegante touch geeft. Ervaar het zelf!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.