Hangend TV-Meubel Golden Sunset 160cm Zwart/Goud Massief Mangohout - 44250

Je bespaart €124,00
Levertijd : oktober (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 33cm
Breedte 160cm
Diepte 33cm
Afmetingen compartiment B x H x D 51 x 24 x 28cm (3x)
Materiaal Manghout, metaal
Kleur Zwart, goud

Omschrijving

Ervaar pure elegantie en vakmanschap met ons handgemaakte tv-meubel Golden Sunset 160cm. Dit exclusieve design-lowboard van zwart mangohout met gouden accenten zet nieuwe normen op het gebied van woonruimtedesign. Het hangende tv-bord overtuigt niet alleen door zijn indrukwekkende formaat, maar ook door het uitgebreide vakmanschap dat tot in het kleinste detail is doorgevoerd. Het diepzwarte mangohout harmonieert perfect met de gouden accenten, waardoor de plank een vleugje luxe krijgt. Het delicate houtsnijwerk creëert geen extravagant ontwerp. Ervaar het zelf!

Het royale oppervlak van het tv-bord biedt voldoende ruimte voor uw televisie, multimedia-apparaten en decoratieve elementen. Door de doordachte indeling van de vakken kunt u uw woonkamerbenodigdheden overzichtelijk ordenen. Met het trendy tv-bord ervaar je niet alleen entertainment op het hoogste niveau, maar ook een exclusieve woonsfeer. Ontdek de symbiose van elegant design en vakmanschap - bestel nu het TV-bord zwart 160cm Golden Sunset en maak van uw woonkamer een plek van stijl en exclusiviteit!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.