Design Dressoir Zen 180cm Bruin Massief Mangohout Metalen Onderstel Zwart Handgemaakt - 44318

Je bespaart €0,00
Levertijd : december (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 177cm
Diepte 38cm
Afmetingen compartiment B x H x D 85 x 26 x 33cm (4x)
Materiaal MDF, gelakt mangohout, gepoedercoat ijzer
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

In de kern is Zen een cultuur van stilte die tegelijkertijd staat voor eenvoud, eenvoudige elegantie, natuurlijkheid en een innerlijke verbinding met de natuur. Dompel jezelf onder in de perfecte symbiose van natuur en industrie met het dressoir Zen. Dit unieke meubelstuk belichaamt de natuurlijke schoonheid van mangohout en de robuuste verfijning van zwarte ijzeren poten, allemaal zorgvuldig met de hand vervaardigd. De vier royale compartimenten bieden niet alleen veel opbergruimte, maar presenteren ook een doordacht ontwerp dat naadloos kan worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen.

Het mangohout van het Zen dressoir straalt een warme, natuurlijke elegantie uit, terwijl de zwarte ijzeren poten het meubelstuk een moderne touch geven. De heldere lijnen en het tijdloze design maken dit dressoir niet alleen tot een functioneel opbergelement, maar ook tot een decoratief hoogtepunt in elke kamer. Of het nu in de woonkamer, eetkamer of hal is - het dressoir Zencreëert een sfeer van harmonie en elegantie. Met vier royale vakken biedt het Zendressoir voldoende ruimte voor uw persoonlijke spullen. Haal tijdloze elegantie en praktische functionaliteit in huis met het dressoir Zen.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.