Je bespaart €204,07
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal In3 - Betaal in 3 delen Bancontact Paypal Mastercard Klarna achteraf betalen

  • check Gratis verzending vanaf € 50
  • check Binnen 30 dagen te retourneren
  • check Op afspraak bezorgd
  • check 2 jaar volledige garantie

heart

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 200cm
Diepte 38cm
Frame (B x H x D) 158 x 14 x 34cm
vakgrootte buiten (B x H x D) 46,5 x 15 x 32cm (4x)
vakgrootte in het midden (B x H x D) 94 x 15 x 32cm (2x)
Materiaal Mangohout, acaciahout
Kleur Natuurlijk witgekalkt

Omschrijving

Geef je huis een vleugje luxe en elegantie met ons Art Deco TV-meubel! Dit prachtige tv-lowboard van massief mangohout is een echt hoogtepunt in elke woonruimte. Het abstracte 3D-front met geometrische patronen zorgt voor een verfijnde eyecatcher en het witgekalkte oppervlak geeft het tv-meubel een elegante en tijdloze uitstraling. Met zijn royale afmetingen biedt het tv-bord veel opbergruimte voor borden, glazen, decoratieve voorwerpen en nog veel meer. Zes kastvakken met verstelbare planken bieden je diverse mogelijkheden om je spullen netjes op te bergen. Het Art Deco TV-meubel is een praktisch meubelstuk en een echt pareltje voor je woonkamer. Bestel vandaag nog en laat u overtuigen door de kwaliteit en het design van dit unieke TV-meubel!

Het dressoir is gemaakt van massief mangohout, een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het massieve hout straalt een natuurlijke elegantie uit, terwijl het abstracte design het tv-meubel een moderne touch geeft. Dankzij de push-to-open-functie kunnen de vier kastdeuren eenvoudig worden geopend. Of het nu in de woon- of slaapkamer is – het Art Deco TV-Meubel creëert een sfeer van harmonie en elegantie. Ervaar het zelf en berg decoraties of mediaaccessoires op in jouw design tv-lowboard Art Deco!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurverlopen, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van massief hout. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.